Πολιτική επιστροφών

Πολιτική Επιστροφής Προϊόντων

Λανθασμένα ή ελαττωματικά προϊόντα
Σε περίπτωση που λάβετε προϊόντα λόγω αποδεδειγμένης υπαιτιότητας της CA-MICROLAND (π.χ. λάθος στην παραγγελία, τιμολόγηση, αποστολή ή κατεστραμμένα προϊόντα λόγω κακής συσκευασίας), έχετε το δικαίωμα επιστροφής εντός 14 ημερών από την παραλαβή. Τα έξοδα αποστολής καλύπτονται από την CA-MICROLAND, εφόσον η επιστροφή γίνει μέσω της ELTA Courier.

Υπαναχώρηση από αγορά
Μπορείτε να υπαναχωρήσετε από την αγορά σας εντός 14 ημερών από την παραλαβή των προϊόντων. Τα προϊόντα πρέπει να επιστραφούν χωρίς καθυστέρηση στο φυσικό μας κατάστημα (Μικράς Ασίας 27, Αθήνα, Τ.Κ. 11527), το αργότερο εντός 14 ημερών από την έγκριση του αιτήματός σας, το οποίο θα υποβάλετε στο email ca.microland@gmail.com.

Όροι επιστροφής
Τα προϊόντα πρέπει να είναι στην αρχική τους κατάσταση, χωρίς φθορές, με την ταινία ασφαλείας άθικτη και χωρίς να έχει γίνει χρήση τους, σύμφωνα με το άρθρο 3ε του Ν. 2251/1994. Ο καταναλωτής επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής και, εφόσον χρειαστεί, με το κόστος μείωσης της αξίας των προϊόντων.

Εξαιρέσεις
Από το δικαίωμα υπαναχώρησης εξαιρούνται σφραγισμένα προϊόντα που δεν μπορούν να επιστραφούν για λόγους υγείας ή υγιεινής, όπως ακουστικά, αναλώσιμα εκτυπωτών, και σφραγισμένα CD, DVD ή λογισμικά που έχουν αποσφραγιστεί (άρθρο 3ιβ Ν. 2251/1994).

Επιστροφή χρημάτων
Σε περίπτωση υπαναχώρησης, θα σας επιστρέψουμε το ποσό που καταβλήθηκε (εξαιρουμένων των εξόδων αποστολής) εντός 14 ημερών από την έγκριση του αιτήματός σας μέσω email. Η επιστροφή θα γίνει με τα ίδια μέσα πληρωμής που χρησιμοποιήσατε, εκτός εάν συμφωνηθεί διαφορετικά.

Προϊόντα DOA (Dead on Arrival)
Για προϊόντα που είναι DOA, απαιτείται η προσκόμιση του παραστατικού αγοράς, η άρτια κατάσταση του προϊόντος με όλα τα παρελκόμενα και η αναλυτική περιγραφή του προβλήματος στο email ca.microland@gmail.com. Εάν ο κατασκευαστής απαιτεί διάγνωση από εξουσιοδοτημένο Service Center, η διαδικασία DOA ξεκινά μετά την έγκριση του κέντρου.

Επικοινωνία
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με επιστροφές, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο ca.microland@gmail.com ή στο τηλέφωνο 210-7752284 από Δευτέρα έως Σάββατο, 10:00-17:00 (εκτός αργιών).