MOZA (RS062) CLAMP FOR TRUCK WHEEL (MOZ.VAR.0022)

55.13

Διαθέσιμο στην κεντρική αποθήκη.Παραλαβή από το κατάστημα ή αποστολή στο χώρο σας, από 1 – 3 ημέρες.

6 σε απόθεμα

Κωδικός προϊόντος: MOZ.VAR.0022 Κατηγορία:

Περιγραφή

https://www.amy.gr/product/moza-rs062-clamp-for-truck-wheel/

Μanufacturer: MOZA

MOZA (RS062) CLAMP FOR TRUCK WHEEL
Αναβαθμίστε την εμπειρία προσομοίωσης οδήγησης με τον σφιγκτήρα για τιμόνι φορτηγού, κατασκευασμένο από στιβαρό ατσάλι υψηλής αντοχής για απαράμιλλη ανθεκτικότητα.
Με ευέλικτες ρυθμίσεις από 0 έως 75 μοίρες και εύκολες επιλογές εγκατάστασης, ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εξοπλισμό στο οικοσύστημα MOZA, εξασφαλίζοντας κάθε φορά μια ασφαλή και καθηλωτική οδήγηση.
ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
-Κατασκευή από χάλυβα υψηλής αντοχής
Κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από χάλυβα υψηλής αντοχής πάχους 4-6 χιλιοστών, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη στιβαρότητα και ανθεκτικότητα για μακροχρόνιες επιδόσεις.
-Ευέλικτη ρύθμιση γωνίας
Απολαύστε ρυθμίσεις γωνίας που κυμαίνονται από 0 έως 75 μοίρες, διευκολύνοντας την αβίαστη προσαρμογή της γωνίας και του ύψους του τιμονιού. Ιδανικό για ποικίλα σενάρια οδήγησης, όπως προσομοίωση φορτηγού, προσομοίωση αγροκτήματος και προσομοίωση αγώνων, παρέχοντας μια άνετη και αυθεντικά καθηλωτική εμπειρία οδήγησης.
-Ευέλικτες επιλογές εγκατάστασης
-Εύκολη εγκατάσταση είτε με σύσφιξη σε επιτραπέζιες επιφάνειες πάχους 3-70 mm είτε με τοποθέτηση σε προφίλ αλουμινίου, παρέχοντας ευέλικτες λύσεις εγκατάστασης προσαρμοσμένες στις προτιμήσεις της εγκατάστασής σας.
-Καθολική συμβατότητα
Απρόσκοπτη συμβατότητα με όλες τις βάσεις του οικοσυστήματος MOZA

 

 

Επιπλέον πληροφορίες

Βάρος 0.5 kg
Διαστάσεις 15 × 10 × 5 cm